Trainingen en examens EP-adviseur NTA8800 opgeschort tot 1 juni 2020

 

Tijdens de Coronacrisis staat veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, medewerkers en opdrachtgevers voorop. Daarom geven wij gehoor aan het advies van de overheid betreffende de maatregelen rondom het Coronavirus en fysiek contact te beperken. Dit betekent dat alle opleidingen EP-adviseur Basis en Detailmethodiek tot 1 juni komen te vervallen. Nu zouden wij de cursussen digitaal aan kunnen bieden, maar dit doen wij (voorlopig) niet. Dit heeft 2 redenen:


1. Onze kracht zit hem in de interactie tussen docent-cursist en cursisten onderling 
Uit ervaring weten wij dat de interactie bij online-trainingen zeer beperkt is. De grote meerwaarde van onze trainingen valt hiermee grotendeels weg;
2. De exameninstituten 't Examenpark en Cito nemen tot 1 juni 2020 ook geen examens af voor de NTA8800 
Eveneens uit ervaring weten wij dat indien er een te grote periode zit tussen training en examen veel van de opgedane kennis in de tussentijd verloren gaat en dit de kans vergroot dat het examen niet gehaald wordt. Om deze reden vinden onze trainingen 2 tot 4 weken voor de geplande examens plaats.

U kunt zich natuurlijk wel al aanmelden voor de trainingen in juni en later. Selecteer hiervoor de gewenste opleiding en meldt u aan: