1rgielabel

Energieprestatie adviseur bestaande utiliteitsgebouwen

Cursus EP-U adviseur Basismethodiek NTA8800

Wil jij net als wij de 'bebouwde' omgeving verduurzamen en conform de NT8800 norm energielabels kunnen opstellen en verstrekken voor utiliteitsgebouwen? Of je nu werkzaam bent bij een bouwkundig adviesbureau, een makelaarskantoor, woningcorporatie, gemeente, projectontwikkelaar of zelfstandig aan de slag wil als Energieprestatie Adviseur. Onze cursussen helpen je verder.

Met de opleiding Energieprestatieadviseur Utiliteit Basismethodiek leer je de energieprestatie van bestaande utiliteitsgebouwen op te nemen en te registreren volgens de NTA8800 opnamemethodiek.

Na afronden van de cursus en dien je het landelijk examen bij CITO, ’t Examenpark of het Nederlands Exameninstituur met goed gevolg af te leggen om het certificaat Energieprestatieadviseur te ontvangen.

Voor cursisten die geen bouwkundige of installatietechnische achtergrond bieden we voorbereidende modules bouwkunde of installatietechniek.

1). Bepalen vooropleiding
Ja
Nee
Beschik je over een bouwkundige achtergrond?
Beschik je over een installatietechnische achtergrond?
Heb jij eerder de opleiding EP-W Basis afgerond?
2). Selecteer per module de gewenste datum
Module
Startdatum
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Locatie

Voorbereiding Bouwkunde (€375)

Voorbereiding Installatietechniek (€375)

Basismodule EP-W Basis (€375)

Kopmodule EP-U Basis (€375)

3). Vul jouw gegevens in
Factuur gegevens (optioneel)

Tijdens de opleiding maken we gebruik van het ISO 82.01 handboek. Tijdens de cursus krijg je deze in bruikleen. We adviseren om vooraf dit boek aan te schaffen zodat je aantekeningen kunt maken.

4). Bevestig inschrijving