1rgielabel

Verdiepingsmodule

Cursus "Van EP-W/Detail- naar EP-U/Detailadviseur

Ben jij al EP-U Basisadviseur en wil jij je verder bekwamen naar EP-U Detailadviseur? Volg dan de EP-U/B naar EP-U/D module

Voor alle nieuwe utiliteitspanden geldt dat de vergunningaanvragen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Utiliteitsgebouwen die worden opgeleverd  moeten bijna energieneutraal zijn: Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). De energieprestatie van deze utiliteitsgebouwen worden op 3 criteria beoordeeld:

BENG 1: energiebehoefte
BENG 2: primair fossiel energiegebruik
BENG 3: aandeel hernieuwbare energie

Met de opleiding Energieprestatieadviseur Utiliteit Detailmethodiek leer je de BENG-berekeningen voor omgevingsvergunningen oplevering op te stellen en te registreren volgens de NTA8800 opnamemethodiek.

Na afronden van de cursus en dien je het landelijk examen bij CITO, ’t Examenpark of het Nederlands Exameninstituut met goed gevolg af te leggen om het certificaat Energieprestatieadviseur te ontvangen.

1). Bepalen vooropleiding
Ja
Nee
Heb jij eerder de opleiding EP-W Basis afgerond?
Heb jij eerder de opleiding EP-W Detail afgerond?
Heb jij eerder de opleiding EP-U Basis afgerond?
2). Selecteer per module de gewenste datum
Module
Startdatum
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Locatie

Basismodule EP-W Basis (€375)

Kopmodule EP-W Detail (€375)

Kopmodule EP-U Basis (€375)

Kopmodule EP-U Detail (€375)

3). Vul jouw gegevens in
Factuur gegevens (optioneel)

Tijdens de opleiding maken we gebruik van het ISO 82.01 handboek. Tijdens de cursus krijg je deze in bruikleen. We adviseren om vooraf dit boek aan te schaffen zodat je aantekeningen kunt maken.

4). Bevestig inschrijving