Logo
Keurmerk
Energielabel

MaatwerkadviesAls u energiezuinige maatregelen in of aan uw woning wilt nemen, is het verstandig én makkelijk om eerst een Maatwerkadvies Energiebesparing te laten opstellen. Dan weet u precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn.

Een adviseur komt bij u langs om het maatwerkadviesrapport op te stellen. Het rapport geeft aan wat het officiële Energielabel van uw woning is. Ook geeft het gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen. Zie hier een voorbeeld van een maatwerkadviesrapportage.

Een Maatwerkadvies Energiebesparing houdt rekening met specifieke aspecten voor uw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen. De kosten van maatregelen en de besparingen zijn echter altijd indicatief. De exacte kosten van de maatregelen weet u pas als u de offertes van eventuele uitvoerders ontvangt.

Hoe verkrijgt u uw maatwerkadvies?

  1. via “offerte” geeft u uw adresgegevens, het type woning in, het bouwjaar en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn;
  2. U geeft aan dat u een maatwerkadvies wenst;
  3. U ontvangt binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Indien u akkoord gaat met de offerte dan stuurt u deze ondertekend retour per post of per
    e-mail;
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte neemt onze adviseur bij u in de buurt contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 10 werkdagen na het woningbezoek ontvangt u het maatwerkadvies van uw woning als pdf-bestand per e-mail.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer