Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel GeleenWanneer u in het bezit bent van een woonhuis in bijvoorbeeld Geleen en u een energielabel nodig heeft, is 1Rgielabel uw betrouwbare en deskundige partner. De aanvraag van een energielabel regelt u online via onze website.

Een energielabel vanaf 2012 wettelijk verplicht

Wanneer u de verkoop van uw woning in Geleen overweegt, is het belangrijk te weten dat een energielabel op het moment van verkoop wettelijk verplicht is. Met deze verplichting wil de overheid energiezuinig wonen stimuleren. Sinds 1 januari 2012 bestaan er geen uitzonderingen meer op deze regel. Wanneer uw woning geen energielabel heeft kan deze niet in het kadaster worden ingeschreven en daarmee ook niet worden verkocht. Denk dus bij verkoop of verhuur van uw woning tijdig aan de aanvraag van uw energielabel.

Waarom een energielabel voor uw woning in Geleen?

Een energielabel geeft snel en transparant inzicht in het energieverbruik van uw woning in Geleen. ‘Groen´ wonen brengt, naast het feit dat u het uiteraard goed is voor het milieu, diverse voordelen met zich mee. Zo woont u een stuk prettiger in een goed geïsoleerde woning. En goGeleen isolatie van muren, ramen en plafonds verlagen uw energierekening. Ten slotte is een energielabel dat toont dat uw huis in Geleen energiezuinig is gunstig wanneer u uw woning wilt verkopen of verhuren.

Een energielabel geeft u of een potentiele koper of huurder van uw woning in Dronten in een oogopslag inzicht in het energieverbruik. Geïnteresseerden in uw woning in Geleen kunnen met behulp van het energielabel inschatten hoe hoog de energiekosten van de woning zijn. Ook kan met behulp van het energielabel de energiezuinigheid van uw woning worden vergeleken met woningen van hetzelfde type in bijvoorbeeld Geleen en omgeving.

Vraag een energielabel aan voor uw woning in Geleen

1Rgielabel is gecertificeerd is voor de afgifte van een energielabel voor woningen en gebouwen. Bij ons werken deskundige adviseurs die uw energielabel onafhankelijk en op transparante wijze kunnen verzorgen.

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Geleen in bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Geleen.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Geleen ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer