Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel GoesBent u in het bezit van een woning in Goes en zoekt u een onafhankelijk bureau dat een energielabel voor uw woning van verzorgen? Bij 1Rgielabel.nl werken deskundige adviseurs, die voor uw woning in Goes op efficiënte en transparante wijze een energielabel kunnen opmaken.

Waarom een energielabel?

Een energielabel bevat informatie over het energieverbruik en de hiermee gepaard gaande energiekosten van uw woning in Goes of omgeving. Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen of verhuren, kunnen belangstellenden met behulp van het energielabel inzage krijgen in de energiezuinigheid en deze vergelijken met soortgelijke woningen in regio Goes. Hierbij valt onder meer te denken aan de mate van isolatie en de zuinigheid van inbouwapparatuur.

Energielabel wettelijk verplicht

Wanneer een woning wordt verkocht of verhuurd, is de aanwezigheid van energielabel wettelijk verplicht. Dit geldt voor woningen in alle Nederlandse gemeenten, ook in Goes. Per 1 januari 2013 mag er in geen geval meer van deze verplichting worden afgeweken. Woningen in of om Goes zonder energielabel kunnen dan niet meer in het kadaster worden ingeschreven, hetgeen betekent dat ze niet kunnen worden verkocht.

Snel en gemakkelijk een energielabel voor uw woning in Goes

Wanneer u een energielabel nodig heeft voor uw woning in Goes, bent u bij 1Rgielabel aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd voor het afgeven van een energielabel voor woningen en bedrijven. Wij zijn door het hele land werkzaam, dus ook in Goes.

Wat is het voordeel van een energielabel?

Het energielabel is bedoeld als stimulans voor woningeigenaren in alle Nederlandse gemeenten, waaronder Goes, om maatregelen te nemen om hun huis energiezuiniger te maken.

Voordelen van energiezuinige maatregelen voor uw woning in Goes zijn onder andere:

  • Meer woongenot door goede isolatie en ventilatie
  • Het leveren van een positieve bijdrage aan het milieu
  • Een ‘goed’ energielabel maakt uw woning aantrekkelijker bij verkoop of verhuur
  • U spaart overbodige energiekosten uit.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Goes in bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Goes.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Goes ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer