Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel Berkel en RodenrijsWilt u een energielabel voor uw woning in Berkel en Rodenrijs? Bij 1rgielabel.nl verzorgen wij uw energielabel deskundig en snel. De adviseurs van ons zelfstandig, gecertificeerde en onafhankelijke adviesbureau komen graag uw energielabel opmaken in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Ook voor huizenbezitters buiten Berkel en Rodenrijs staan wij klaar.

Het voordeel van een zuinig energielabel

Een goed energielabel is voor elke huizenbezitter in bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs aantrekkelijk. Een goed energielabel geeft aan dat u energiebewust woont. De vier belangrijkste voordelen van een energiezuinige woning zijn:
* Goede isolatie en ventilatie van uw woning maken het wonen aangenamer;
* Minder energieverspilling is goed voor het milieu;
* Een lagere energierekening is goed voor uw portemonnee ;
* Een goed energielabel is aantrekkelijk bij de verkoop van uw woning in bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs.

Energielabel wettelijk verplicht

Naast de genoemde voordelen is een energielabel wettelijke verplicht bij de verkoop of verhuur van uw huis in Berkel en Rodenrijs. Zonder energielabel kan uw woning niet meer in het kadaster worden ingeschreven. 

Snelle afhandeling van uw aanvraag

Wanneer u een energielabel nodig heeft voor uw woning in Berkel en Rodenrijs, begrijpen wij bij 1rgielabel.nl dat u snel en efficiënt wilt worden geholpen.  Onze deskundige adviseurs staan garant voor betrouwbare, onafhankelijke en snelle dienstverlening

Vraag eenvoudig online een offerte aan 

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer