Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel Den BoschWoont u in Den Bosch en heeft u een energielabel nodig voor uw woning? Bij 1rgielabel.nl staan deskundige adviseurs voor u klaar die de verzorging van energielabel met een landelijke dekking uitvoeren – ook in Den Bosch.

1Rgielabel is een zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau. Naast een energielabel kunnen u ook over energiebesparende maatregelen in uw woning in Den Bosch adviseren. Via onze website kunt ook snel en eenvoudig een offerte regelen.  

Energielabel wettelijk verplicht bij verkoop

Wanneer de verkoop van uw woning in Den Bosch overweegt, is het belangrijk te weten dat op het moment van verkoop of verhuur een energielabel verplicht is. Vanaf 1 januari 2013 kan er niet meer van deze verplichting worden afgeweken. Woningen in bijvoorbeeld Den Bosch die geen  energielabel hebben kunnen niet meer in het kadaster worden ingeschreven. Daardoor kan er geen verkoop plaatsvinden.

Met behulp van een energielabel kunnen belangstellenden de energiezuinigheid van een woning in Den Bosch vergelijken met die van woningen van een soortgelijk type.

Het voordeel van een energielabel voor uw woning in Den Bosch

Een ‘goed’ energielabel voor uw huis in Den Bosch wordt bereikt wanneer u in uw huis energiezuinige maatregelen heeft genomen. Voorbeelden hiervan zijn een goede isolatie van plafonds, muren en ramen en zuinige en een zuinig verwarmings- en ventilatiesysteem. Een woning met een goed energielabel brengt verscheidene voordelen met zich mee. Energiebesparende maatregelen zijn zowel gunstig voor de energiekosten in uw woning in Den Bosch als voor het milieu. Daarnaast is het woongenot is in een goed geïsoleerde woning een stuk hoger. Tot slot maakt een ‘goed’ energielabel uw woning in ’s-Hertogenbosch aantrekkelijk op de woningmarkt.  

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Den Bosch bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Den Bosch.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Den Bosch ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer