Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel EmmeloordBent u voornemens uw woning in Emmeloord te verkopen of te verhuren? Dan bent u bij 1Rgielabel aan het juiste adres. Wij verzorgen energielabels door het hele land en verzorgen desgewenst ook graag een energielabel voor uw woning in Emmeloord.

Energielabel wettelijk verplicht

Om huizeneigenaren te stimuleren om energiezuinige maatregelen in hun woning of pand te nemen, is het hebben van een energielabel bij de verkoop of verhuur van een huis wettelijk verplicht. Vanaf 1 januari 2013 mag niemand meer van deze verplichting afwijken. Woningen zonder energielabel kunnen niet worden ingeschreven in et kadaster en daarmee ook niet worden verkocht. Een energielabel biedt belangstellenden transparantie over de energiezuinigheid van uw huis in Emmeloord. Ook kunnen ze de zuinigheid van uw huis vergelijken met die van omliggende woningen.

Het voordeel van een energielabel voor uw woning in Emmeloord

Naast de verplichtstelling bij een eventuele verkoop van uw woning in Emmeloord kan een energielabel ook voor u als bewoner voordeel opleveren. Met een goed energielabel laat u zien dat u milieubewust bezig bent. Daarnaast komen een gedegen isolatie en ventilatie van uw woning uw woongenot ten goede. Tevens leiden energiezuinige maatregelen tot een forse besparing met betrekking tot uw energiekosten. Tot slot is een energiezuinig huis met een goed energielabel aantrekkelijker op de woningmarkt.

Snel en gemakkelijk een energielabel@

1Rgielabel is een geheel zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau met een landelijke dekking. Bij ons werken deskundige adviseurs die u desgewenst ook kunnen adviseren over energiebesparende maatregelen voor uw huis in Emmeloord. Een offerte regelt u makkelijk en snel via onze website.

Hoe gaat een aanvraag voor een energielabel in Emmeloord in zijn werk?

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte.
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer