Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel HuisBij ieder huis dat verkocht of verhuurd gaat worden, moet een energielabel aanwezig zijn. Gaat u op zoek naar een koper of huurder van uw woning? En heeft u bij uw huis nog geen energielabel?  Vraag dan vandaag nog via internet een offerte aan bij 1Rgielabel. Onze vakkundige, gecertificeerde adviseurs maken voor uw huis een energielabel op.

Mate van energiezuinigheid
Aan de hand van een energielabel kunt u zien hoe energiezuinig uw huis is. Krijgt uw woning het label A dan is uw huis zo zuinig mogelijk. Een F is het ongunstigste energielabel voor uw huis. Onder andere het soort ketel dat in huis aanwezig is en de mate van isolatie bepalen welk energielabel uw huis krijgt.

Inzicht met een energielabel
Het energielabel biedt niet alleen u, maar ook potentiële kopers of huurders inzicht in de energiezuinigheid van  uw huis. Kopers en huurders  kunnen dankzij energielabels eenvoudig woningen vergelijken op gebied van zuinigheid. Woningen met een goed energielabel bieden meer wooncomfort en zorgen voor een lage energierekening. Dit soort zaken kunnen doorslaggevend zijn bij de aankoop van een woning.

Hoe verkrijgt u uw energielabel?
Vraag voor het opmaken van een energielabel een offerte aan bij 1Rgielabel.nl. Wij zijn een volledig zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau dat gecertificeerd is voor het afgeven van energielabels voor woningen en gebouwen. U vraagt de offerte eenvoudig aan via internet.
Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn. 
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst. 
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte; 
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail. 
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak. 
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer