Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel LichtenvoordeWanneer u een huis in Lichtenvoorde hebt dat u binnenkort wilt verkopen of verhuren, is het belangrijk om tijdig een energielabel aan te vragen. Bij 1Rgielabel.nl regelt u in enkele stappen een vrijblijvende offerte. 

Waarom een energielabel voor uw woning in Lichtenvoorde?

Een energielabel bevat informatie over de energiezuinigheid van uw woning in Lichtenvoorde.  Middels het energielabel kan het energieverbruik van uw woning in een oogopslag worden vergeleken met dat van soortgelijke woningen. Het energielabel is afhankelijk van onder meer de mate van isolatie, verwarming en de zuinigheid van de installaties in uw woning in Lichtenvoorde.

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Lichtenvoorde in bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Lichtenvoorde.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Lichtenvoorde ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

Energielabel wettelijk verplicht

Bij de verkoop of verhuur van uw woning in Lichtenvoorde is de aanwezigheid van een energielabel wettelijk verplicht. Vanaf 1 januari 2013 kan niemand meer van deze verplichting afwijken. Zonder energielabel kan uw woning in Lichtenvoorde niet in het kadaster worden ingeschreven, waarmee er ook geen verkoop kan plaatsvinden.

Wat is het voordeel van een energielabel voor uw woning in Lichtenvoorde?

Met het energielabel probeert de overheid huiseigenaren in bijvoorbeeld Lichtenvoorde te motiveren om bewust om te gaan met hun energieverbruik en hun huis energiebesparende maatregelen te nemen. Hoe zuiniger een huis, deste ´groener´ het energielabel.

Een ‘goed’ energielabel voor uw woning in Lichtenvoorde kent diverse voordelen, waaronder:

  • Een lagere energierekening door weinig energieverlies.
  • Een goed geïsoleerde en geventileerde woning verhoogt het woongenot.
  • Uw woning in Lichtenvoorde is aantrekkelijk bij verkoop of verhuur dan een soortgelijke woning met een minder groen energielabel
  • Met een energiezuinige woning levert u  een positieve bijdrage aan het milieu

Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer