Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel MeppelVoor huiseigenaren in bijvoorbeeld Meppel die een energielabel nodig hebben voor hun woning, is 1Rgielabel uw nummer 1 dienstverlener.  Bij 1Rgielabel kunnen wij een energielabel voor uw woning in Meppel verzorgen – betrouwbaar, onafhankelijk, vakkundig en snel.

Waarom een energielabel voor uw woning in Meppel?

Hoe energiezuiniger uw huis is, hoe ´groener´ is uw energielabel. Het realiseren van energiebesparende maatregelen hebben diverse voordelen. Isolatie van bijvoorbeeld plafonds, vloeren, muren en ramen verhogen het woongenot in uw woning in Meppel aanzienlijk. Hoe meer energie u spaart, hoe lager uw energierekening. Hierdoor heeft u uw investering vaak snel terug verdiend. Verder draagt u met een energiebewuste leefstijl een steentje bij aan het milieu. Ten slotte is een goed energielabel gunstig wanneer u uw woning in Meppel wilt verkopen of verhuren.

Vanaf 2012 energielabel verplicht

Denkt u eraan uw woning in Meppel op termijn in de verkoop te doen? Op het moment van verkoop is een energielabel wettelijk verplicht. Vanaf 1 januari bestaan er geen uitzonderingen meer op deze regel. Woningen zonder energielabel kunnen niet in het kadaster worden ingeschreven en daardoor niet verkocht. Een goede reden om nu alvast een energielabel voor uw woning in Meppel aan te vragen.
Het wettelijk verplicht stellen van een  energielabel heeft in eerste instantie als doel huiseigenaren te motiveren energiesparende maatregelen te nemen voor hun woning, bijvoorbeeld in Meppel.

Vraag een energielabel aan voor uw woning in Meppel  

Bij 1Rgielabel krijgt u snel, deskundig en onafhankelijk een energielabel voor uw woning in Meppel.

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen. 

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte.
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer