Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel OssVoor huiseigenaren in Oss die een energielabel nodig hebben voor hun woning, is 1Regielabel.nl de aangewezen partner. Wij zijn een onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau. Onze vakmannen verzorgen energielabel door heel Nederland – ook in Oss. 

Energielabel wettelijk verplicht

Een energielabel geeft informatie over het energieverbruik van een woning in bijvoorbeeld Oss. Dit is niet alleen handig voor belangstellenden bij verkoop -  een energielabel is bij verkoop zelfs wettelijk verplicht. Vanaf 1 januari 2013 komt niemand meer onder deze verplichting uit. Woningen in bijvoorbeeld Oss zonder energielabel kunnen niet in het kadaster worden ingeschreven en daardoor niet worden verkocht.

Met het verplichtstellen van een energielabel wordt beoogd huiseigenaren in bijvoorbeeld Oss te stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. Voor een potentiële koper of huurden van uw woning in Oss kan het energielabel van het huis een belangrijke aspect zijn. Hoe zuiniger een huis, des te lager immer de te verwachten energiekosten.

Het voordeel van een goed energielabel voor uw woning in Oss

Naast het feit dat een huis met een goed energielabel aantrekkelijk is op de woningmarkt en minder energiekosten heeft, is ook het wooncomfort een belangrijke factor. Niemand woont graag in een tochtig huis of een huis waarin het met regelmaat te warm of te koud is. Een goede isolatie van uw huis in Oss draagt bij aan de gezondheid van de bewoners, helemaal wanneer deze een lagere weerstand hebben. Daarnaast is huis met een goed energielabel vriendelijker voor het milieu.  

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Oss bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Oss.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Oss ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer