Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel RotterdamBent u op zoek naar een energielabel en woont u in Rotterdam of omgeving? Dan staan de adviseurs van 1rgielabel.nl graag voor u klaar. Een afspraak met een van onze adviseurs regelt u eenvoudig en snel via ons online formulier. Zij zorgen ervoor dat u snel na de afspraak een energielabel in huis heeft. Wij werken niet alleen in Rotterdam, maar door het hele land.

Het voordeel van een energielabel

Een energielabel voor uw woning in bijvoorbeeld Rotterdam levert u veel voordelen op:
* Een energielabel is belangrijk bij een eventuele verkoop of verhuur;
* Geïnteresseerden zien in een oogopslag hoe zuinig uw huis is;
* De energiezuinigheid van uw woning kan eenvoudig worden vergeleken met die van andere woningen van hetzelfde type, ook buiten Rotterdam;
* Met een energielabel ziet u zelf hoe ‘groen’ u woont en aan de hand hiervan kunt u eventueel energie bezuinigende maatregelen nemen.

Waarom een energielabel?
Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda. Met een energielabel kunt u zelf bekijken hoe milieuvriendelijk uw woning in bijvoorbeeld Rotterdam is. Een energielabel kan een eerste aanzet zijn tot het nemen van energiebesparende maatregelen in uw woning in Rotterdam. Voorbeelden hiervan zijn een goede isolatie van uw woning of het vervangen van ‘energie slurpende’ apparaten. Groene maatregelen zijn ook gunstig voor de portemonnee: hoe minder energie u verbruikt, des te lager uw energierekening.

 Energielabel wettelijk verplicht

Sinds enige tijd is het hebben van een energielabel bij de verkoop van een woning in bijvoorbeeld Rotterdam wettelijk verplicht.
Dit biedt huizenkopers transparantie over de energiezuinigheid van de woning.  Ook bij de verhuur van een woning moet een energielabel aanwezig zijn.

Vraag eenvoudig online een offerte aan 

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer