Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel SteenwijkBezit u een woning in Steenwijk waarvoor u een energielabel nodig heeft? Bij Energielabel.nl staan we voor u klaar. Wij zijn gecertificeerd voor het verzorgen van energielabels voor woningen en bedrijven door het hele land – ook in Steenwijk. Een offerte is eenvoudig aan te vragen via onze website.

Energielabel wettelijk verplicht
De aanwezigheid van een energielabel is verplicht bij de verkoop en verhuur van uw woning. Vanaf 1 januari 2013 mag niemand meer van deze verplichting afwijken. Woningen zonder energielabel kunnen niet in het kadaster worden ingeschreven en dus niet worden verkocht.

Bent u van plan uw woning te verkopen of verhuren? Dan kunnen geïnteresseerden middels het energielabel de energiezuinigheid van uw woning vergelijken met die van soortgelijke woningen in en om Steenwijk. 

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte.
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

Wat is het voordeel van een energielabel voor uw woning in Steenwijk?
Een energielabel voor uw woning in Steenwijk kan een eerste stap zijn in de richting van het nemen energiebesparende maatregelen en een energiebewust leven. Naast het feit dat u het milieu hiermee een handje helpt, zijn energiebesparende maatregelen ook goed voor de portemonnee aangezien ze uw energierekening verlagen. Goede isolatie en ventilatie van uw woning in Steenwijk zijn daarnaast ook goed voor de gezondheid en het woongenot. Ten slotte leiden energiebesparende maatregelen tot een beter energielabel voor uw woning in Steenwijk, hetgeen voordelig is bij een eventuele verkoop.

Snel en gemakkelijk een energielabel 
1Rgielabel is een geheel zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau dat gecertificeerd is voor de afgifte van energielabels in alle Nederlandse gemeenten – ook in Steenwijk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer