Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel UdenWilt u uw huis in Uden gaan verkopen of verhuren en heeft u een energielabel nodig? Of heeft u uw woning onlangs gerenoveerd en wilt u weten hoe energiezuinig de woning nu is? Neem dan contact op met 1Rgielabel.nl. Wij komen graag een energielabel opmaken voor uw woning in Uden.

Energielabel wettelijk verplicht

Wilt u uw woning gaan verkopen of verhuren? Dan is het wettelijk verplicht dat er een energielabel aanwezig is voor uw woning in Uden. Vanaf 1 januari 2013 mag niemand meer van deze verplichting afwijken. Als een woning geen energielabel heeft, kan deze niet bij de notaris passeren. Er kan dan ook geen verkoop van de woning plaatsvinden.

Waarom een energielabel?

Met behulp van een energielabel kunt u eenvoudig de energiezuinigheid van woningen van hetzelfde type in bijvoorbeeld Uden vergelijken. Daarnaast biedt het u informatie over het energieverbruik en daarmee de energiekosten van uw woning. Denk hierbij aan de mate van isolatie van de woning en de zuinigheid van installaties voor verwarming, warm water ventilatie.

Snel en gemakkelijk een energielabel 

Op deze website kunt gemakkelijk een offerte aanvragen bij 1Rgielabel.nl. Een van onze adviseurs komt snel naar uw woning in Uden om een energielabel op te maken.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk? 

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

Wat is het voordeel van een energielabel?

Het energielabel stimuleert woningeigenaren om energiebesparende maatregelen te nemen. Een energiezuinige woning brengt verschillende voordelen met zich me. Denk hierbij aan:

  • Een lagere energierekening.
  • Een goed geïsoleerde en geventileerde woning woont prettiger.
  • U levert een positieve bijdrage aan het milieu.
  • Gebouwen en woningen met een 'goed' energielabel zijn aantrekkelijker bij verkoop of verhuur.


Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer