Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel VughtWoont u in Vught en heeft u een energielabel nodig voor uw huis? 1Rgielabel is een gecertificeerd adviesbureau dat uw energielabel snel en vakkundig kan verzorgen. Wij zijn in heel Nederland werkzaam, dus ook in Vught.

Waarom een energielabel voor uw woning in Vught?

Een energielabel helpt u en andere geïnteresseerden de energiezuinigheid van uw woning in Vught te vergelijken met die van woningen van hetzelfde type. Uit een energielabel kunnen ook de energiekosten van een woning worden afgeleid. Bovendien is een energielabel voor uw woning in Vught verplicht bij verkoop of verhuur van uw woning. Vanaf 1 januari 2013 mag niemand meer van deze verplichting afwijken. Woningen zonder energielabel, kunnen niet meer niet bij de notaris passeren en zodoende niet meer worden verkocht.

Regel uw energielabel betrouwbaar en snel

Een energielabel voor uw woning in Vught regelt u gemakkelijk online bij 1Rgielabel.nl. Maak via onze website een afspraak met een van onze adviseurs.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Vught in bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Vught.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Vught ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

Wat is het voordeel van een energielabel?

Met een energielabel worden woningeigenaren gestimuleerd om energiebesparende maatregelen te nemen. Hoe zuiniger uw huis in Vught, hoe ´beter´ uw energielabel. Een goed energielabel heeft diverse voordelen.

  • Minder energieverlies leidt tot een lagere energierekening.
  • Het is prettiger en gezonder wonen in een goed geïsoleerde en geventileerde woning
  • Met energiebesparende maatregelen draagt u een steentje bij aan het milieu.
  • Wanneer uw woning in Vught een 'goed' energielabel heeft hij een streepje voor bij een eventuele verkoop of verhuur.


Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer