Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel WinterswijkHeeft u een woning in Winterswijk en bent u op zoek naar een onafhankelijk bureau dat uw woning kan voorzien van een energielabel? Bij 1Rgielabel helpen wij u graag. Wij hebben deskundige adviseurs in huis die efficiënt en onafhankelijk een energielabel voor uw woning kunnen verzorgen. 

Energielabel wettelijk verplicht

Bij de verkoop of verhuur van een woning van een woning in bijvoorbeeld Winterswijk, is een energiebel wettelijk verplicht. Per 1 januari 2013 kan geen geval meer van deze verplichting worden afgeweken. Op het moment dat uw woning in Winterwijk dan geen energielabel heeft, kan deze niet meer in het kadaster worden ingeschreven en zodoende niet worden verkocht.

Waarom een energielabel bij verkoop?

Voor potentiële kopers van uw woning in Winterwijk bevat een energielabel interessante informatie. Zo kunnen de geïnteresseerden de energiezuinigheid van uw woning vergelijken met die van soortgelijke woningen in Winterswijk. Met behulp van het energielabel kan ingeschat worden of de energierekening bij eerder hoog of laag zal uitvallen. Onder andere de zuinigheid van inbouwapparatuur, mate van isolatie van muren en plafonds hebben effect op het energielabel.

Voordelen van een energielabel voor uw woning in Winterswijk

De verplichtstelling van een energielabel heeft als onderliggende reden dat de overheid huiseigenaren wil stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Het realiseren van energiezuinige maatregelen in uw woning in Winterswijk brengen diverse voordelen met zich mee.

- Doordat uw woning goed geïsoleerd is woont u prettiger
- Met energiesparende maatregelen in uw woning bent u milieubewust bezig
- Energiesparende maatregelen leiden tot een ‘groener’ energielabel, hetgeen gunstig is bij verkoop of verhuur van uw woning in Winterswijk.
- Uw energierekening is lager wanneer u energiebewust woont

Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen of verhuren, kunnen belangstellenden met behulp van het energielabel inzage krijgen in de energiezuinigheid en deze vergelijken met soortgelijke woningen in regio Asten. Hierbij valt onder meer te denken aan de mate van isolatie en de zuinigheid van inbouwapparatuur.

Snel en gemakkelijk een energielabel voor uw woning in Winterswijk

1Rgielabel is  gecertificeerd voor het afgeven van een energielabel voor woningen en bedrijven. Wij werken snel, efficiënt en door het hele land, dus ook in Winterswijk.

De aanvraag van uw energielabel in zes eenvoudige stappen.

  1. Vul de adresgegevens van uw woning in Winterswijk in bij het kopje ‘offerte’. Hierbij vragen wij ook naar het type en bouwjaar van uw woning en of er tekeningen van de woning voorhanden zijn.
  2. Geef in het aanvraagformulier aan dat u een offerte voor een energielabel wenst.
  3. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.
  4. Indien u met onze offerte akkoord gaat, vragen wij u deze te ondertekenen en per post of e-mail aan ons te retourneren.
  5. Wanneer wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, zal onze adviseur binnen 2 werkdagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak aan uw woning in Winterswijk.
  6. Na het bezoek van onze adviseur in Winterswijk ontvangt u binnen 5 werkdagen per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.

 Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer