Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel woningKopers en huurders willen graag weten of de energiekosten van een woning hoog of laag zijn. Een energielabel van een woning geeft een hier een goed beeld van. Het is zelfs wettelijk verplicht dat er bij de overdracht van de woning een energielabel wordt aangeboden.

Gaat u binnenkort uw woning verkopen of verhuren en heeft u nog geen energielabel voor deze woning?
Vraag dan vandaag nog via internet een offerte aan bij 1Rgielabel. Onze vakkundige, gecertificeerde adviseurs maken voor uw woning een energielabel op.

Wat is een energielabel?
Het energielabel is een rapport dat de adviseur heeft opgemaakt na inspectie van uw woning. Hierin staat onder andere wat voor soort isolatiemateriaal is gebruikt, wat voor type ketel er in de woning aanwezig is en wat voor energiebesparende maatregelen er zijn genomen. Daarnaast krijgt u tips voor energiebesparende maatregelen en kunt u in het rapport teruglezen welk energielabel uw woning krijgt.

Welke energielabels zijn er?
Aan de hand van de gegevens van uw woning wordt het energielabel bepaald. De energielabels variëren van A (zeer zuinig) tot G (zeer onzuinig). Voor kopers of huurders kan een energielabel doorslaggevend zijn als er meerdere woningen van hetzelfde type worden aangeboden.

Hoe verkrijgt u uw energielabel?
Vraag voor het opmaken van een energielabel een offerte aan bij 1Rgielabel.nl. Wij zijn een volledig zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau dat gecertificeerd is voor het afgeven van energielabels voor woningen en gebouwen. U vraagt de offerte eenvoudig aan via internet.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer