Logo
Keurmerk
Energielabel


Energielabel woning berekenenHeeft u in verband met verkoop of verhuur van uw woning een energielabel nodig? Dan is het wettelijk verplicht om het energielabel van de woning te laten berekenen door een gecertificeerd bedrijf.  1Rgielabel is in dat geval de beste keuze. Vraag vandaag nog via internet een offerte aan. Een van onze deskundige adviseurs maakt dan voor uw woning een energielabel op.

Hoe wordt een energielabel berekend?
De adviseur beoordeelt de mate van isolatie van de woning en bekijkt wat voor soort ketel in huis aanwezig is. Daarnaast bekijkt hij welke energiebesparende maatregelen in uw woning zijn genomen. Aan de hand van deze gegevens kan een speciaal daarvoor ontwikkeld computerprogramma het energielabel van de woning berekenen.

Wat zegt een energielabel over uw woning?
Als u een energielabel voor uw woning heeft laten bereken, weet u hoe energiezuinig de woning is. De labels zijn ingedeeld in klassen van A tot en met G. Is voor uw woning het energielabel  A afgegeven,  dan wil dat zeggen dat de woning zeer zuinig is. Woningen met het  energielabel G zijn zeer onzuinig. Het energielabel kan doorslaggevend zijn voor kopers of huurders als er vergelijkbare woningen worden aangeboden.

Hoe verkrijgt u uw energielabel?
Vraag voor het berekenen van een energielabel een offerte aan bij 1Rgielabel.nl. Wij zijn een volledig zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau dat gecertificeerd is voor het afgeven van energielabels voor woningen en gebouwen. U vraagt de offerte eenvoudig aan via internet.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

  1. Via ‘offerte’ vult u uw adresgegevens in en geeft u aan wat het type en het bouwjaar van de woning zijn en of er tekeningen van de woning beschikbaar zijn.
  2. In het aanvraagformulier geeft u aan dat u een energielabel wenst.
  3. Na het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte;
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stuurt u deze na ondertekening retour per post of per e-mail.
  5. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de ondertekende offerte, neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak.
  6. Binnen 5 werkdagen na het woningbezoek van de adviseur ontvangt u per e-mail het energielabel van uw woning als pdf-bestand.Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer